Sälja lastpallar

Vi tar emot alla typer av pallar - smidig upphämtning & snabb ersättning

Kontakta oss

Sälj dina lastpallar med oss 

Har du överskott av lastpallar eller sitter på större partier som du önskar bli av med? Vårt övergripande mål är att underlätta en smidig produktionskedja för de företag vi arbetar med.

Pallar som inte längre används kan ta upp onödig lagerplats i dina lokaler. Vi verkar för smidiga arbetsprocesser och hållbarhet där vi kan ta till vara på lastpallar i flera led. När du säljer lastpallar med oss ser vi till att processen blir smidig från transport till utbetalning. Vi driver retursystem både mot byggbranschen och privatpersoner och tar emot pall oavsett skick. När pallarna kommer in till oss genomgår de nogrann kontroll för att säkerställa funktion och i vissa fall krävs reparation. Vi finns för att göra er pallhantering så enkel och effektiv som möjligt. Vid frågor kring försäljning är du välkommen att kontakta oss. Vi tar emot pallar från Motala till Västerås och närliggande område och ser till att processen blir smidig när du vill sälja lastpallar med oss.

Optimerad och hållbar handel med Pallinvest

I en bransch där logistik och hållbarhet är avgörande, erbjuder vi inte enbart möjligheten att sälja överflödiga lastpallar, utan även en chans att bidra till en mer hållbar industri genom effektiv återanvändning och återvinning. Vår expertis inom hantering av lastpallar säkerställer att du kan maximera både miljömässiga och ekonomiska fördelar. Med oss som samarbetspartner, får du tillgång till anpassade lösningar som möter ditt företags behov, från sortering och reparation till garanterade leveranser och upphämtningar.

 

Vi TAR EMOT FÖLJANDE PALLAR

  • EUR A-PALL
  • EUR B-PALL
  • EUR C-PALL
  • HALVPALL
  • SPECIAL PALL & PALLKRAGAR
närbild på staplade lastpallar

Är du intresserad av att sälja lastpallar?

Minska avfallet, bidra till en mer hållbar bransch och gör ekonomiskt smarta val för framtiden!

Så går det till ATT SÄLJA LASTPALL

Kontakta oss genom formuläret nedan med uppgifter om dina pallar.  Vi erbjuder upphämtning för större mängder pall, minst 100 stycken. Har du en mindre uppsättning levererar du dem smidigast direkt till oss. Vid upphämtning bokar vi transport och kort därefter får du en utbetalning. Det kan inte bli smidigare att sälja lastpallar!

Jag är intresserad av att sälja lastpallar

Pallinvest i Örebro AB köper dina överblivna lastpallar! Vi är intresserade av allt från EUR A-pallar till Specialpallar. Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss direkt.