Köpa LASTPALLAR & TILLBEHÖR

Allt från lastpallar & EUR pall till noggrant utvalda tillbehör

Kontakta oss för offert

Lastpallar - stort utbud av både nytt och begagnat 

Vi erbjuder ett omfattande sortiment av lastpallar för alla behov. När du väljer att köpa lastpallar från oss, kan du vara säker på att du får produkter av högsta kvalitet, anpassade för att möta dina specifika behov. Oavsett om du behöver köpa standardpallar för frakt och lagerhållning eller specialanpassade lösningar för unika produkter - har Pallinvest det du behöver.

Med oss som leverantör kan du som beställare lita på att du har hittat rätt partner för ett långsiktigt samarbete. Vårt övergripande mål är att skapa en smidig produktionskedja för de företag vi arbetar med. Vi strävar alltid efter att effektivisera alla led och erbjuda bäst pris och service gällande köp av lastpallar. Vi hjälper gärna till med rådgivning kring smarta lösningar för lagerhållning, transporter och val av lastpallar för just ditt uppdrag.

Så fungerar det

VÄLJ PALLTYP

Ta en titt på vårt breda utbud av lastpallar och hitta den typ som bäst passar dina behov.

OFFERT

Kontakta oss för en skräddarsydd offert baserad på dina specifika krav.

BESTÄLLNING

Placera din beställning för att köpa lastpallar - Vi tar hand om resten!

SNABB LEVERANS

Vi ser till att dina lastpallar levereras snabbt direkt till din angivna plats.

Nedan hittar du mer information om våra olika Lastpallar

EUR A-pallar

Den godkända EUR-pallen är den vanligaste lastpall-typen i Sverige och används främst inom dagligvaruhandeln. Samtliga av våra EUR-pallar har genomgått noggrann sortering och kvalitetssäkring.

EUR B-pall

EUR B-pallen är ej godkänd likt EUR A-pallen vilket ofta beror på vädergrånad eller mindre urflisningar i klossar eller brädor. Pallen är prisvärd och utmärkt för att hantera tungt gods.

C-pallar

C-pallen är både lättare och billigare än EUR-lastpallar men med lägre lastförmåga. C-pallen är utformad likt våra EUR-lastpallar men har kortare hållbarhet. Denna palltyp lämpar sig därmed till lättare gods. 

Halvpallar

Halvpallar passar utmärkt vid lastning av mindre mindre gods och lättare produkter. Vi erbjuder olika typer av halvpallar beroende på användning.

Specialpall

Vi specialtillverkar även lastpallar som passar ert företags unika behov. Kontakta oss så ser vi till att skapa en pall både måttanpassad och specialutformad utefter era behov.

Pallkragar

Pallkragar staplas enkelt ovanpå lastpallen vilket gör att hela pallens lastvolym kan utnyttjas maximalt under transport. Lastpallar garanterar därmed både pålitligt lastskydd under transport samt arbetssäkerhet.

Jag är intresserad av EN OFFERT!

Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss direkt.