Lastpallar & Tillbehör

Allt från lastpallar till noggrant utvalda tillbehör

Kontakta oss

Våra Lastpallar

EUR A-pallar

1200x800x144 mm, virkestjocklek 22 mm

Den godkända EUR-pallen är den vanligaste lastpall-typen i Sverige. Pallinvest i Örebro AB tillhandahåller både nytillverkade och begagnade EUR-pallar av hög kvalitet. Dessa är godkända i det Europeiska bytessystemet enligt SIS, Europeisk standard. Lastpallen lämpar sig väl för att användas vid frakt av dagligvaror.

EUR B-pall

1200x800x144 mm

Pallinvest i Örebro AB säljer även B-pallar med hög standard. Dessa pallar är ej godkända som EUR A-pall, ofta beroende på vädergrånad eller mindre urflisningar i klossar eller brädor. EUR B-pall är en billig lastpall som lämpar sig väl för tunga gods. Pallen har genomgått noggrann sortering och vid behov även reparation. Skiljs från EUR A-pall genom att EUR-stämpeln målas över.

C-pallar

Nya alternativt begagnad 800x1200x123-132 mm ”engångspall”

Lättare och billigare än EUR lastpallar men med lägre lastförmåga. Pallinvest i Örebro säljer både begagnade och nya C-pallar.

Halvpallar

600*800mm

Vid mindre gods passar dessa lastpallar bra. Vi erbjuder både nya och begagnade halvpallar av olika modeller och virkes dimensioner.

Specialpall

Vi specialtillverkar även lastpallar som passar ert företags speciella behov. Välj själv lastpallens och virkets dimensioner.

Pallkragar

Pallkragar nya och begagnade till EUR-pall och halvpall lagerhålls självklart också hos oss på Pallinvest i Örebro AB. Pallkragar gör att hela pallens lastvolym kan utnyttjas maximalt och när de inte används kan de enkelt fällas ihop och på så sätt minimera lagervolymen.

Längdkapat virke

Vår paketkap kapar till virke efter ert företags önskemål till en låg kostnad.

beige lastpall i trä i Örebro

Lägg en beställning!

Få en kostnadsfri offert. Eller om du har en fråga så går det bra att ställa den här.